Cautare

2550 de rezultate pentru "alice nastase" (4.19 secunde)
Acum, foarte multi sunt direct preocupati de soarta lui Adrian Nastase. ... Fara sa fie social-democrati, ei chiar deplang situatia deplorabila in care ar ajunge PSD in cazul in care Nastase va ocupa unul dintre punctele de comanda ale acestui partid.
Adrian Nastase. ... Raportul Bancii Mondiale - Indicatori ai Guvernarii la nivel Global - iata tema abordata de Nastase. ... Mai departe, Nastase ne invita pe noi, cititorii, sa comentam datele oferite de Banca Mondiala. Finalul textului postat de Nastase pe blog strica insa totul: Nastase comenteaza:
Prezentarea acestei expozitii va fi facuta de ALICE NASTASE - BUCIUTA, redactor sef al revistei TANGO. Au confirmat prezenta numeroase personalitati din lumea artistica si a show-biz-ului, printre care MARINA ALMASAN, IULIANA MARCIUC, designerul KRISTINA DRAGOMIR, ROXANA ILIESCU, membrii trupei LIFE ON MARS s.a.
Tango-Marea Dragoste, prin glasul celor doua creatoare si pastratoare ale conceptului editorial, Alice Nastase Buciuta si Simona Catrina, i-a chemat la aniversare pe cei care au aparut in editia aniversara cu numarul 100 si asa s-a facut ca oaspetii de vaza ai serii au fost personalitati deloc mondene, a caror intalnire este, intotdeauna, inaltatoare:
revistatango.ro informeaza (un articol de Alice Nastase-Buciuta) informeaza: 23 martie 2017.
Editura Cartile Tango va invita cu bucurie la o petrecere intre prieteni dedicata cu ocazia lansarii noii editii a revistei Tango - Marea Dragoste, si la o noua intalnire cu autoarele cartii Simona, Dara Codescu si Alice Nastase Buciuta, deopotriva editoare ale revistei.
https://www.youtube.com/watch?v=Ah8B8eUnDIk Mariana Nicolau: Link video: https://www.youtube.com/watch?v=pB34aoZVI_c Alice Nastase Buciuta:
(Cu toate ca nu am, nici sexul si nici virsta lui Alice; ... Domnul Nastase pare un discipol al marelui orator al antichitatii, Demostene, care pentru a-si imbunatati dictia isi punea pietre in gura.
(Cu toate ca nu am, nici sexul si nici virsta lui Alice; ... Domnul Nastase pare un discipol al marelui orator al antichitatii, Demostene, care pentru a-si imbunatati dictia isi punea pietre in gura.
Patru candidati dintre cei 12 prezidentiabili il pot incurca pe Traian Basescu in tentativa sa de a castiga batalia electorala cu Adrian Nastase pentru Palatul Cotroceni.
"Este interesul lui Verheugen sa creeze o presiune pe negociatorii romani stabilind termene foarte stranse, in asa fel incat partea romana sa faca la fel de multe cedari cum a facut si pana acum in problema agriculturii si energiei, iar iresponsabilitatea lui Nastase si dorinta lui de a iesi in campanie si sa spuna 'Am incheiat negocierile, in sfarsit am ramas tot ultimii', ca ultimii incheiem negocierile, reprezinta un lucru care trebuie exploatat!", a declarat Basescu.
Printre responsabilii "aranjamentelor oculte” care "au viciat” rezultatul Congresului, Iliescu s-a multumit sa-i nominalizeze pe Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc si Vasile Dancu - situatie in care Adrian Nastase (si nu numai) a rasuflat usurat.
Candidatul UN PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, glumeste pe seama culorii de campanie a adversarilor sai politici de la Alianta PNL-PD, sugerand indirect electoratului sa nu-i voteze pe democrati si pe liberali sub indemnul:
Principalul contracandidat al lui Adrian Nastase in lupta pentru Presedintia Romaniei, Traian Basescu, a lansat un atac dur impotriva liderului PSD. ... çn cadrul turneului sau electoral prin Ardeal, incheiat ieri la Sibiu, Traian Basescu a exploatat la maximum decizia guvernarii Nastase in cazul RAFO.
Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Municipal, in strainatate, Basescu a obtinut 53,4% din voturi, Nastase - 26,18%, Vadim Tudor - 6,6% si Markó Béla - 5,76%.
Nastase exclude colaborarea cu PRM Un PSD+PUR si-a facut deja aceste calcule si se gandeste la urmatorii pasi. Ieri, Adrian Nastase a declarat ca formarea noului Guvern este absolut necesara si posibila pana la sfarsitul acestui an, pe baza majoritatii parlamentare.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, a pledat ieri pentru un sistem european bazat pe descentralizare la nivel teritorial, nu pe criterii etnice, raspunzand astfel acuzatiei lui Basescu privind o asa-zisa intelegere cu UDMR pentru autonomia Tinutului Secuiesc. ... Pana acum, a creat o ambiguitate“, a spus Nastase.
Aproape doua treimi dintre satmarenii care s-au prezentat ieri la urn au votat cu Adrian Nastase.
El a aratat ca partidul a luat decizia de a se dezice total de actul lui Ion Iliescu si i-a informat de aceasta decizie pe Iliescu si pe presedintele PSD, Adrian Nastase, aflati la Bruxelles.
Pregatiri de lupta Purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean, a declarat ieri ca Adrian Nastase a avut o intalnire cu grupurile de monitorizare si de reactie rapida din cadrul PSD.
google-analytics.com